Nurture

Van klant naar brand ambassador

Wat is de nurture-fase?

Heractiveer je leads en blijf ze ‘voeden’ met een slimme marketingmix van korte- en langetermijn oplossingen. Welke boodschappen en targeting werken het best? Hoe verhogen we de de click-through rate en het aantal conversies? Welke processen kunnen we schalen en automatiseren? We meten de resultaten, doen optimalisaties en realiseren steeds meer impact voor minder marketingbudget.

Op welke kanalen zetten we in?

— 01

E-mailmarketing

Heractiveer oude leads en vergroot de loyaliteit van bestaande klanten. Met een handige mailing tool en een koppeling met HubSpot, communiceer je gesegmenteerd met leads uit verschillende fases in je customer journey mogelijk.

Lees verder
— 02

Marketing automation

Speel in op de noden van individuele klanten. Creëer duurzame klantrelaties. En breng jouw boodschap automatisch op het juiste moment bij de juiste mensen.

— 03

Lead generation

Met een marketingmix van de juiste doelgroepen, SEO-keywords, boodschappen en tijdstippen zetten we in op strategisch gekozen kanalen. Zo genereren we steeds meer impact voor steeds minder marketingbudget.

Lees verder
— 04

Lead nurturing

Blijf je leads en klanten ‘voeden’. Welke informatie hebben ze nodig in iedere fase van de customer journey? Creëer die content met de juiste SEO-keywords en breng hem via de verschillende marketingkanalen tot bij je prospects.

— 05

Community management

Alles wat er gebeurt ná het plaatsen van je content. Het draait om authentieke klantrelaties. Door slim in te spelen op online opportuniteiten bouwen we samen aan jouw netwerk van trotse en enthousiaste klanten.

Benchmark & optimaliseer je digitale marketing met onze Performance audit

Til je digitale marketing naar een hoger niveau met onze Performance Audit. Krijg inzicht op het rendement van je huidige strategieën en ontdek concrete optimalisatiemogelijkheden voor digitale groei.

Versterk je online zichtbaarheid met onze SEO audit

Dankzij onze grondige SEO audit identificeren we kritieke verbeterpunten en bieden praktische oplossingen, afgestemd op jouw budget en bedrijfsgrootte. Perfect voor bedrijven die hun online aanwezigheid willen versterken.

Van leads naar trouwe klanten? Wij contacteren je voor een vrijblijvende kennismaking.

In 3 stappen naar trouwe klanten:

  • Bezorg ons jouw contactgegevens via dit formulier
  • Wij nemen contact op voor een kennismaking waarin we je doelstellingen en ambitie bespreken.
  • Na afloop plannen we een vervolgafspraak waarin je een offerte en plan van aanpak ontvangt, en we deze samen doornemen.