Klantcases

Deelmobiliteit XXImo

XXImo

XXImo, da’s alle (deel)mobiliteit gebundeld in één kaart, één app en één factuur. Kortom; zakelijk reizen, maar dan zonder alle administratie. Aan ons om dat concept te introduceren bij bedrijven in België en Nederland.

DOK+

DOK+ is een ambitieus project op het Rode Kruisplein in Mechelen. Het project omvat een eigentijds gebouw met Parijse allure, ontworpen door POLO Architecten, dat uitkijkt op een rustige gemeenschappelijke binnentuin en is gelegen aan het water.

Fittingshop

Fittingshop.eu, een vooraanstaande online retailer gespecialiseerd in fittingen, stond voor de uitdaging om hun online aanwezigheid te vergroten en de verkoop te stimuleren. Ze zochten een partner die zowel strategisch inzicht als uitvoerende capaciteit kon bieden.

Mockup van Instagram pagina van Vertongen

Vertongen

Met een nieuw product B2B-klanten op de Belgische én Amerikaanse markt bereiken? Niet simpel! Lees hier hoe Vertongen het deed.

Case HRB

HRB

Een nieuwe toonzaal, submerken, nominaties voor ondernemersprijzen en maandelijks ruim 10 keer meer leads. Ontdek de case van HRB.

Website van Windor geopend op laptop

Windor

Van een nieuw merk in een concurrentiële markt, naar een gevestigde waarde. Ontdek hoe Windor zich lanceerde met slimme digitale marketing.

Samenwerking starten

Performance audit

Optimaliseer je digitale marketing met onze Performance audit

SEO audit

Versterk je online zichtbaarheid met onze SEO audit

E-book digitale marketingstrategie

Een digitale strategie in 4 stappen, dankzij ons gratis e-book