Nieuws, views en digitale inzichten

Customer journey: Een essentieel onderdeel in je digitale strategie

Elke customer journey, of klantreis in het Nederlands, is uniek. Het is een persoonlijk pad dat een klant aflegt vanaf het eerste contactmoment met jouw organisatie tot het moment waarop ze uitgroeien tot loyale ambassadeurs van jouw merk. Dit proces wordt beïnvloed door talloze factoren, zoals de aard van je bedrijf, de prijs van je producten of diensten, de complexiteit van de beslissing om tot aankoop over te gaan, maar kan ook sterk verschillen van persoon tot persoon, afhankelijk van de kanalen waarop deze (potentiële) klant zich bevindt.

Het multidisciplinair team: Samenwerken voor digitale impact

Ontdek hoe ons multidisciplinaire digitaal team bij Het Labo samenwerkt om jouw digitale marketingdoelstellingen te behalen. Door gericht en efficiënt samen te werken streven we naar resultaten die een verschil maken.

Partnerships: De sleutel tot succesvolle samenwerkingen

Bij Het Labo geloven we sterk in de kracht van partnerships op lange termijn. We willen niet zomaar een uitvoerend marketingbureau zijn, maar streven ernaar om een partner te zijn voor onze klanten, die hen adviseert, helpt en ontzorgt in hun digitale marketing op de lange termijn.

Een goede digitale strategie: De sleutel tot online succes!

Een digitale strategie is cruciaal voor elke onderneming die de intentie heeft om hun activiteiten uit te bouwen en te schalen. Het is de basis voor de interne werking van de onderneming en vormt een evaluatiekader voor de marketinginspanningen.

19 LinkedIn tips voor bedrijven

Onlangs vierde LinkedIn zijn 19e verjaardag. Ter ere van die verjaardag maakten wij een lijst met 19 LinkedIn tips voor bedrijven. Ontdek ze hier 🥳👇

Klaar voor Google Analytics 4?

In oktober 2020 werd Google Analytics 4 (GA4) gelanceerd. Heb jij ondertussen nog geen GA4 opgezet, dan is het nu de moment. Want GA4 is niet gewoon Universal Analytics (UA) in een nieuw jasje. Het is dé toekomst van analytics.

Een nieuwe website bouwen in 8 stappen

Je bedrijf is toe aan een nieuwe website. Maar hoe begin je daar aan? Met deze blog brengen wij je in 8 stappen van strategie naar go-live.

8 tips voor succesvolle Social Media Marketing

Waarom moet je inzetten op social media marketing? Omdat je concurrentie het ook doet? Nee, omdat het dé is manier om jouw merk een stem te geven en een authentieke band met je klanten te creëren.

Adverteren op Facebook

Waarom? Hoe werkt het? Welk format past het best bij je doelstellingen? Op welke doelgroep zet je in, en met welke advertentietypes bereik je hen het best? We vertellen je er alles over in deze blog.

  • 1
  • 2
  • 1
  • 2

Benieuwd hoe we jouw project aan zouden pakken?

Contacteer ons vrijblijvend: Wij bespreken graag onze visie met jou!